Alkotóhétvége a Pilisben 2017. nyarán!

Kreativitás, Önismeret, Önfejlesztés, Örömalkotás”

Igazán különleges élmény a Pilis magas energiaminőségű helyein alkotni, a szent helyeken az ember tisztul az erősítő és pozitív erők hatására. A valódi alkotás ideje alatt egy emelkedettebb állapotban közelebb tudunk kerülni önmagunkhoz, ezzel is mélyítve az önismeretünket. A Pilisben, csodálatos természeti környezetben fogunk alkotni.

1. Ahogy az angyalok látják Hatarreti_horgaszto_03

Az alkotótábor során a művészetet mint lélekgyógyító és lélekemelő eszközt alkalmazzuk. Művészi előképzettség nem szükséges.

20140412_162741

Szeretettel ajánlom Neked a Fényvirág Alkotóhétvégét, ha Te is szeretnél Alkotó életet élni.

Alkotó élet = a teremtőerők szabad áramlása, szabad önkifejezés, szeretettel végzett tevékenység, rugalmasság, megújulás, változás, fantázia, találékonyság, inspiriáció, önbizalom, motiváció, kreativitás megélése, öröm, lelkesedés, játék.

Mindezek megéléséhez csodálatos út a művészetterápia, mivel a művészet lélektől lélekhez szól, szavak nélkül is kapcsolatot teremt. Nemcsak két ember között, hanem olyan hidat tart az alkotó ember számára, amelynek segítségével eljuthat saját belső forrásaihoz, ami alapja a gyógyulásnak és a lelki egészség fenntartásának.

Hogyan zajlik az alkotóhétvége programja? 

Péntek délután kezdjük az alkotást, és a tábor programja vasárnap 17 órakor zárul. A napi beosztást közösen fogjuk megbeszélni, ennek függvényében alakul majd, hogy esténként mikor fejezzük be, és jut -e még rövid szabadidő sétára stb.

Jó idő esetén minden alkotóprogram a természetben lesz, ezért érdemes kényelmes cipővel, ruhával készülni. (továbbá kullancs elleni spray-vel).

20150711_170523 20150711_173256

Rövid elméleti bevezető ill. ráhangolódás (relaxáció, zene, vers, mese ) után következik a különböző eszközökkel történő alkotás (akvarell, porpasztell, olajpaszt20150711_113810ell, montázskészítés, agyagozás stb.) , majd hétfőn a munkák közös megbeszélése. Az alkotásokról nem beszélünk esztétikai szempontból, kizárólag az érzéseinket, benyomásainkat osztjuk meg egymással.

A relaxáció alatti ellazult állapotban meghallgatott zene ill. vers segít abban, hogy egy mély belső élményt éljen át a résztvevő, majd a feljövő érzéseket az alkotás folyamatában megjelenítse. A folyamat áttekintése, az alkotások megbeszélése segíti azt, hogy jobban megismerjük és megértsük saját magunkat.

 

Mennyire igazak Rád az alábbi állítások? 

  • keresed a kifogásokat, és halogatod azt, hogy saját magaddal foglalkozz,

  • hagyod, hogy az akadályok eltérítsenek az utadról,

  • lebecsülöd saját képességeidet és ezért félsz hozzáfogni bármi újhoz,

  • nem tudod önmagadat megtalálni, megélni.

Ha magadra ismersz és szeretnél változtatni, ajánlom Neked a Fényvirág alkotóhétvégét.

Ez a művészetterápiás alkotóhétvége Neked szól, amennyiben:

  • szeretnél alkotó életet élni,

  • szeretnéd a benned szunnyadó alkotóképességet felébreszteni,

  • szeretnéd önmagadat megvalósítani,

  • szeretnél folyamatosan megújulni,

  • szeretnél mindezek által önmagaddal harmóniában élni.                             

Az alkotóhétvége időpontja: 2017.  nyár (a pontos időpont szervezés alatt)image-e1441552282472-1024x513

Helyszín: Pilisszántó és környéke

Az egyik lehetséges szálláshely egy nagyon szép kis vendégház Pilisszántón az erdő szélén. A Hirsch Gasthaus-ban egy gyönyörű fedett terasz is rendelkezésünkre áll, ami alkotásra is alkalmas.

 Étkezés: egyénileg megoldva (ételrendeléssel – pizza, főtt ételek igény szerint, a helyi boltból ill. otthonról hozott ételekkel)

Az alkotótábor ára:  25 000 Ft + szállás kb. 5000 és 7000 Ft/ 2 éjszaka/fő között. ( Az alkotóhétvégére jelentkezők számától függ, hogy melyik szálláshelyen tudok foglalni. Amint ez kiderül, értesíteni fogok minden jelentkezőt.) Az ára tartalmazza a felhasznált anyagok költségét is.

20150711_094557

Jelentkezés módja: 5000 ft helyfoglalási előleget kérek, mely összeget beleszámítok az alkotótábor díjába. Befizethető postán, személyesen vagy átutalással. Számlaszám:  65700031-10820074  Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet- Német Zsolt (Kérem a közlemény rovatba a jelentkező nevét és mobil telefonszámát feltüntetni.) Továbbá a jelentkezési lap elküldése. (e-mail-ben is megfelel). Az előleg befizetéséről a számlát a jelentkezési lapon feltüntetett címre küldöm. A maximális csoportlétszám 6-8 fő. A jelentkezéseket a jelentkezési lapok és a helyfoglalási előleg beérkezésének sorrendjében veszem figyelembe.

A jelentkezési lapot innen tudod letölteni:

Érdeklődésedet, jelentkezésedet várom szeretettel

Németné Wéber Gabriella -Művészetterapeuta

Mobil:00 36 309 167-618, E-mail:gabi@gabiglassart.com. www.gabiglassart.com