EGYÉNI ÉS CSOPORTOS MŰVÉSZETTERÁPIA A PILISBEN

“Kreativitás, Önismeret, Önfejlesztés, Örömalkotás”

 

A művészetterápiás foglalkozás célja a belső lelki tartalmak alkotással történő megjelenítése, feldolgozása.

Az egyéni foglalkozás lehetőséget ad arra, hogy az egész alkotónap a Te igényeidnek megfelelően alakuljon. A témát és a helyszínt közösen választjuk meg, annak megfelelően, hogy a Te lelkednek éppen mire van szüksége.

A csoportos alkotókör témái mindig az évkör egyes időszakaira hangolódva, az aktuális hónapnak megfelelő lelki tartalmakra épülnek.

 

Rövid elméleti bevezető ill. a ráhangolódás (relaxáció, vers, zene, mese) után következik a különböző eszközökkel történő alkotás, majd a munkák közös megbeszélése.

A részvétel semmiféle művészeti előképzettséget, rajztudást nem igényel. Az alkotókör nem művészképzés, tehát nem a rajz, festés és egyéb készségekkel foglalkozunk, hanem a művészetet mint gyógyító eszközt alkalmazzuk. A cél nem a végeredmény, hanem a folyamat átélése. Az alkotás közben átélt élmény, érzések tudatosítása, feldolgozása a lényeg.

Az alkotókör időpontja: Az egyéni és a csoportos foglalkozásokra is folyamatosan be lehet jelentkezni, így az időpontokat rugalmasan tudom alakítani (akár hétköznapi napokon is). Írd meg,hogy Neked mikor jó, ill. érdeklődj az aktuális szerveződő csoportról :)

Helyszín: Pilisszántó és környéke

A Gabi Glass Art műhelyben kezdünk, majd elindulunk a környék csodás helyeire. Alkotunk pataknál, forrásnál, tónál, erdőn, mezőn, szent helyeken pl.: Pilisszántói Boldogasszony kápolna stb.

 

Korábban írtam bővebben arról, hogy milyen felemelő, megtisztító a természetben alkotni. 

Erdőn, mezőn, forrásnál, szent helyeken alkottunk 

A természet hatásai a lelki életünkre

 

Jó idő esetén mindenképpen a természetben alkotunk, ezért kérlek kényelmes cipőbe és ruházatba gyere. Érdemes odafigyelni  a kullancsok és a nap elleni védelemre is.

  

   

Az étkezés egyénileg megoldott, érdemes olyan ételt hozni, amit hátizsákban el tudsz hozni a természetbe.

Az alkotókör ára:  13500 forint/fő/nap.  Az ár tartalmazza a felhasznált anyagok költségét is.

Jelentkezés módja: A csoportos alkotókörökre 5000 ft helyfoglalási előleget kérek, mely összeget beleszámítok az alkotókör díjába. Befizethető személyesen vagy átutalással. Számlaszám:65700031-10820074 Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet- Német Zsolt (Kérem a közlemény rovatba a jelentkező nevét és mobil telefonszámát feltüntetni.)

Érdeklődésedet, jelentkezésedet várom szeretettel!

Németné Wéber Gabriella

Művészetterapeuta

Mobil:00 36 309 167 618

Kapcsolatfelvétel

Ennek az űrlapnak a segítségével azonnali e-mail üzenetet küldhet nekem.