A gabiglassart.com oldalról történő vásárlás esetén az itt feltüntetett és érvényben lévő Általános Szerződési feltételek aszf szerint lehetséges. Az ÁSZF Pdf formátumban letölthető innen.

Gyakran ismételt kérdések:

Lehet a saját elképzeléseim alapján rendelni üvegórát, mandalát? 

Erre akkor tudok biztosan válaszolni,  ha látom a mintát és egyeztetjük azt, hogy pontosan mit szeretnél. Készítettem már sokféle egyedi órát, amelyekkel én is azonosulni tudtam. Mivel az üvegfestés egy művészi folyamat, csak olyan mintákat és színeket tudok megfesteni, amivel én is esztétikusnak találok. Hívj telefonon, vagy írj e-mail-t, hogy egyeztessünk. 

Az üvegfestés időigényes munka és részletekben történik az egyes részek száradási idejét betartva. A festés ideje függ továbbá az üveg méretétől és a minta kidolgozottságától is. Így minimum 1 hét az elkészülési idő, de érdemes 2-3 héttel számolni. 

Milyen anyagokat használok?

Az üveglapok 4 mm vastagságú lekerekített üvegek. Kizárólag német és holland jó minőségű üveg és porcelánfestékeket használok, amelyek tartósak. Közvetlen napfénynek nem szabad kitenni a festett üvegtárgyakat. Tiszta vizes ruhával letörölhetőek.

Hogyan lehet az órákat felakasztani?

Az üvegplaketteknek, mandaláknak külön akasztója nincs, egy lyuk van az üvegen, így szögre lehet akasztani. Az órákon pedig az óraszerkezeten van egy akasztó, amire biztonságosan felakaszthatóak.

Az üvegalkotások színeiről

A számítógép monitorán látott színek és a festett üvegek valódi színei között lehetnek árnyalatnyi eltérések. Ezek a számítógépek monitorának egyedi beállításaitól is függnek.

színek

Személyes átvétel:

Pilisszántó, Hársfa u. 8. (előzetes telefonos egyeztetéssel – mobil: 06 309 167 618)

Budapesten előre megbeszélt időpontban és helyen.

A rendelés menete:

  • A Galériában meg tudja tekinteni az üvegalkotásokat. Az Ajándékötletek menüpont alatt segítünk a választásban.
  • Minden üvegalkotás mellett szerepel egy termékszám, amire hivatkozva tudok további információkat adni ill. megrendeléseket fogadni.
  • Ha egyedi tervezésű üvegalkotást szeretne, kérem keressen telefonon vagy e-mail-ben!
  • Érdeklődését, rendelését várom szeretettel!

IMG_5023

Információ kérése

Amennyiben kérdése lenne bármely termékkel kapcsolatban, kérem töltse ki ezt az űrlapot, és küldje el nekem! Igyekszem a lehető leghamarabb megválaszolni a kérdéseit.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

"A mandalás órákat az óvónéninek és a dadusnéninek vittük ajándékba a ballagó csoport nevében. Nagyon elégedettek vagyunk,mert időben megkaptuk postán a csomagot és élőben még szebben csillogtak az órák, mint a fotókon. Hatalmas meglepetés volt a pedagógusoknak. Ez az ajándék egy örök darab, amit használni is tudnak otthonukban. Ajánlom mindenkinek Gabi alkotásait."

Szécsi Ágnes
Tanárnő

"Szia Gabi! Csodásak a képeid! Nagyon örülünk annak, hogy ilyen biztos érzékkel (szín és forma egyaránt) készíted a jobbnál-jobb üveg alkotásokat. Nehéz választani közülük, hogy melyik a legjobb. Évának a "harmadik szem" képed és az óvodai tabló tetszettek a legjobban, nekem az órák "jöttek be" nagyon. Gratulálunk! További sok örömet az alkotásban:)"

Ágostháziné Dr. Eördögh Éva és Dr. Ágostházi László
Építészmérnökök