ÜVEGMANDALAFESTŐ ALKOTÓKÖR

 Budapest- 2017. április 22.(szombat)

Szeretnéd megtanulni az üvegfestés technikáját, fortélyait? Jól esne, ha kiléphetnél egy kicsit a hétköznapok megszokott ritmusából és végre önmagadra is szakíthatnál időt? Akkor jó helyen jársz, gyere el az üvegmandalafestő alkotónapra:)

Az örömteli alkotótevékenység felébreszti a bennünk szunnyadó női teremtő erőket, segít új célokat találni, rejtett képességeinket előhozni.

A tanfolyam mottója: „Alkotni öröm”

Festőasztalom1

Mindazoknak, ajánlom az alkotókört, akik…

  • szeretnének a racionális világból egy kicsit kilépni és a jobb agyfélteke működésének serkentésével az érzelmi oldalukat erősíteni,

  • szeretnének nőiességüket jobban megélni és a kreatív, alkotó energiáikat előhozni,

  • önmagukat szeretnének jobban megismerni és végül mindazoknak, akik szeretnének feltöltődni, kikapcsolódni az örömteli alkotó tevékenység segítségével.             igy-keszul2                                                                                                   

 Miben segít a mandalafestés?

  • A stressz levezetésében, az értéktelenség érzésének feloldásában. Ugyanis hihetetlen nagy önbizalom építő hatása van annak, ha az ember tudja működtetni a teremtő erejét és a kész mű létrehozása óriási sikerélmény mindenki számára.

  • Segíti a koncentrációt.

  • A kreativitás előhozásával, fejlesztésével egy újszerű látásmód alakulhat ki az emberben, ami a rugalmas szemléletet, problémamegoldó képességet erősíti.

  • Az alkotás értékes időtöltés, amely az ember személyes fejlődését szolgálja. Az önismeret egy olyan útja, amely segít a belső harmónia megtalálásában, megélésében, rendezi a lelket, segít a tisztulásban.

Festésközben

 A tanfolyam elsősorban az üvegfestés gyakorlatáról szól (sablonok használata, kontúrozás technikája, szűkítő használata, egyenletes terítés, színátmenet. szárítástechnika stb.) Az alkotónap  folyamán megfestett mandalát mindenki hazaviheti.

 Helyszín: Budapest, 7. kerület Cserhát u. 5. (Keleti pályaudvartól 7 perc gyalog)

Időpont: 2017. április 22.  ( szombati napon 9.30-16.30 óráig)

Ár: 15 000 ft+ anyagköltség

Tanuló készlettel összesen: 15 000+5500ft = 20 500 ft

Tanuló készlet– 4 db 15 ml-es marabu üvegfesték, 2 db kontúr festék, 1 db sniccer, 1 db szűkítő, 1 db kesztyű, 1 db gyakorló üveg – Összesen: 5500 ft

Kedvezményes részvételi lehetőség! Páros kedvezménnyel vehetsz részt a tanfolyamon, amennyiben ketten jelentkeztek együtt barátnőddel, ismerősöddel legkésőbb 2017. április 17-ig – Húsvét hétfőig ! Ebben az esetben a tanfolyam díja számotokra 10%-kal alacsonyabb, azaz 13500ft+anyagköltség 5500ft.

Ismétlőknek gyakorlási lehetőség :) Ára: 5000ft a teljes nap (saját eszközeiddel festhetsz).

Kedvcsinálóként nézz körül a Galériámban: http://gabiglassart.com/galeria/

Jelentkezéseteket várom szeretettel:)

 Németné Wéber Gabriella  

Művészetterapeuta

Mobil: 06 3 09 167 618

 E-mail: gabi@gabiglassart.com

Honlap: www.gabiglassart.com