ÜVEGMANDALAFESTŐ ALKOTÓKÖR

Szeretnéd megtanulni az üvegfestés technikáját, fortélyait? Jól esne, ha kiléphetnél egy kicsit a hétköznapok megszokott ritmusából és végre önmagadra is szakíthatnál időt? Akkor jó helyen jársz, gyere el az üvegmandalafestő alkotónapra:)

Az örömteli alkotótevékenység felébreszti a bennünk szunnyadó női teremtő erőket, segít új célokat találni, rejtett képességeinket előhozni.

A tanfolyam mottója: „Alkotni öröm”

Mindazoknak, ajánlom az alkotókört, akik…

  • szeretnének a racionális világból egy kicsit kilépni és a jobb agyfélteke működésének serkentésével az érzelmi oldalukat erősíteni,

  • szeretnének nőiességüket jobban megélni és a kreatív, alkotó energiáikat előhozni,

  • önmagukat szeretnének jobban megismerni és végül mindazoknak, akik szeretnének feltöltődni, kikapcsolódni az örömteli alkotó tevékenység segítségével.          

                                                                                         

 Miben segít a mandalafestés?

  • A stressz levezetésében, az értéktelenség érzésének feloldásában. Ugyanis hihetetlen nagy önbizalom építő hatása van annak, ha az ember tudja működtetni a teremtő erejét és a kész mű létrehozása óriási sikerélmény mindenki számára.

  • Segíti a koncentrációt.

  • A kreativitás előhozásával, fejlesztésével egy újszerű látásmód alakulhat ki az emberben, ami a rugalmas szemléletet, problémamegoldó képességet erősíti.

  • Az alkotás értékes időtöltés, amely az ember személyes fejlődését szolgálja. Az önismeret egy olyan útja, amely segít a belső harmónia megtalálásában, megélésében, rendezi a lelket, segít a tisztulásban.

A tanfolyam elsősorban az üvegfestés gyakorlatáról szól (sablonok használata, kontúrozás technikája, szűkítő használata, egyenletes terítés, színátmenet. szárítástechnika stb.) Az alkotónap  folyamán megfestett mandalát mindenki hazaviheti.

 Helyszín: Budapest Gold irodaház alkotóterme

Időpont: 2019. április 7. (vasárnap 10-17)

Ár: 15 000 ft+ anyagköltség 5500ft-6500 ft között (pontos kalkuláció folyamatban)

Tanuló készlettel összesen: 15 000+5500-6500ft = 20 500 ft- 21500ft között

Tanuló készlet– 4 db 15 ml-es marabu üvegfesték, 2 db kontúr festék, 1 db sniccer, 1 db szűkítő, 1 db kesztyű, 1 db gyakorló üveg – Összesen: 5500 ft-6500ft között

Jelentkezés: A jelentkezési lap visszaküldésével és 5000 ft helyfoglalási előleg befizetésével történik. A tanfolyam kiscsoportos formában tartom, amennyiben szeretnél jönni, érdemes mielőbb jelentkezni. A jelentkezési lapot kérésedre e-mail-ben küldöm.

Kedvcsinálóként nézz körül a Galériámban: http://gabiglassart.com/galeria/

Jelentkezésedet, érdeklődésedet várom szeretettel:)

 Németné Wéber Gabriella 

Művészetterapeuta

Mobil: 06 3 09 167 618

 E-mail: gabi@gabiglassart.com

Honlap: www.gabiglassart.com