Termékeny föld üvegóra

Az óra különleges technikával készült, a festékek összefolyása miatt egyedi és megismételhetetlen. :) A barna világos és sötét árnyalatai egyesültek a gyöngyházfehér színnel.  Számomra az óra színei és mintázata a föld elem rétegeit juttatják eszembe, ami magában hordozza a stabilitást, a megbízhatóságot. A föld mélyén rejlő kincsek a termékenység energiáit idézik meg.  

Igazán különleges  ajándék lehet születésnapra, névnapra, vagy bármilyen alkalomra Szeretteidnek. :)  

Az óra 24*24 cm-es átmérővel készült. Az ára: 35 000 forint+igény esetén fa díszdoboz 4000ft.  A doboz nemcsak a biztonságos szállítást, hanem az elegáns ajándékátadást is lehetővé teszi. Mivel fehér papírbársonnyal van bélelve, így kiemeli a festett üveg színeit. A fadoboz belsejébe alkalomhoz illő ajándékkártyát tudok tenni. Az óra jó minőségű (csendesen járó) német óraszerkezettel jár, amire 3 év garancia van. A szállítás és fizetés postai utánvéttel történik, az ideje 1 nap. (Karácsony előtt ez az idő hosszabb lehet!)  Az Általános Szerződési Feltételeket itt olvashatja. Előzetes egyeztetéssel átvehető az óra Pilisszántón, alkalmanként Budapesten. 

  

Termékkód: 276

Vissza a "Archívum"-hoz »

Információ kérése

Amennyiben kérdése lenne bármely termékkel kapcsolatban, kérem töltse ki ezt az űrlapot, és küldje el nekem! Igyekszem a lehető leghamarabb megválaszolni a kérdéseit.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.