Misztikus utazás – Üvegóra ametiszt ásvánnyal

Az óra különleges technikával készült, a festékek összefolyása miatt egyedi és megismételhetetlen. :) A lila világos ill. sötét árnyalatai, az ezüst és a gyöngyházfehér színek keverednek. Az összhatást az egybemosódó színeken kívül az ametiszt ásványok teszik különlegessé. Az esztétikai szépségén túl az ametiszt a testre és a lélekre is kiegyensúlyozó hatással bír. Az ametiszt a koronacsakrához kapcsolható, segíti a meditációt ill. védelmező hatása van.  Számomra az óra színei, mintázata egy égi utat szimbolizál, a szellemi emelkedés útját.  

Igazán különleges ajándék lehet születésnapra, névnapra és bármilyen alkalomra szeretteinknek. :) 

Az óra 20*20 cm-es szögletes üveglapra készült. Az ára: 30 000 forint+igény esetén fa díszdoboz 4000ft.

A doboz nemcsak a biztonságos szállítást, hanem az elegáns ajándékátadást is lehetővé teszi. Mivel fehér papírbársonnyal van bélelve, így kiemeli a festett üveg színeit. A fadoboz belsejébe alkalomhoz illő ajándékkártyát tudok tenni. Az óra jó minőségű (csendesen járó) német óraszerkezettel jár, amire 3 év garancia van. A szállítás és fizetés postai utánvéttel történik, az ideje 1 nap. (Karácsony előtt ez az idő hosszabb lehet!)  Az Általános Szerződési Feltételeket itt olvashatja. Előzetes egyeztetéssel átvehető az óra Pilisszántón, alkalmanként Budapesten. 

           

Termékkód: 275

Vissza a "Archívum"-hoz »

Információ kérése

Amennyiben kérdése lenne bármely termékkel kapcsolatban, kérem töltse ki ezt az űrlapot, és küldje el nekem! Igyekszem a lehető leghamarabb megválaszolni a kérdéseit.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.