Lélekfürdő – Üvegóra türkinittel

Az óra különleges technikával készült, a festékek összefolyása miatt egyedi és megismételhetetlen. :) A türkizkék, a mélykék szín egyesült az ezüsttel és a gyöngyházfehér színekkel. Az összhatást apró türkinit kövek teszik igazán érdekessé, amelyek hullám formája a víz elemet idézi meg. Az esztétikai szépségén túl a türkinit (festett howlit) a testre és a lélekre is kiegyensúlyozó hatással bír. A lelki mérgek tisztulását segíti ez az ásvány.  Számomra ez az óra vizes hatású és megjelenik benne a mélység mellett a fénnyel átitatott víz is, ami az érzelmek szabad áramlását idézi meg. Különleges ajándék lehet születésnapra, névnapra, ballagásra,  vagy csak úgy szeretetből… :) 

Térrendezési szempontból ajánlom fürdőszobába és az egyes helyiségek északi falára. 

Az óra 20 cm-es átmérővel készült. Az ára: 25 000 forint+igény esetén fa díszdoboz 4000ft. 

A doboz nemcsak a biztonságos szállítást, hanem az elegáns ajándékátadást is lehetővé teszi. Mivel fehér papírbársonnyal van bélelve, így kiemeli a festett üveg színeit. A fadoboz belsejébe alkalomhoz illő ajándékkártyát tudok tenni. Az óra jó minőségű (csendesen járó) német óraszerkezettel jár, amire 3 év garancia van. A szállítás és fizetés postai utánvéttel történik, az ideje 1 nap. (Karácsony előtt ez az idő hosszabb lehet!)  Az Általános Szerződési Feltételeket itt olvashatja. Előzetes egyeztetéssel átvehető az óra Pilisszántón, alkalmanként Budapesten. 

Termékkód: 273

Vissza a "Archívum"-hoz »

Információ kérése

Amennyiben kérdése lenne bármely termékkel kapcsolatban, kérem töltse ki ezt az űrlapot, és küldje el nekem! Igyekszem a lehető leghamarabb megválaszolni a kérdéseit.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.