PILISI VADVIRÁGOK MEDÁL KOLLEKCIÓ

Ezen az oldalon igazán különleges ékszereket mutatok be Nektek, mivel ezeket a medálokat nemcsak megfestettem, hanem az üvegeket is én vágtam egyedi formára ill. én políroztam. A folyamat tehát A-Z-ig kézműves :) Belefestettem mindegyikbe a szívem, lelkem, ugyanis az új kollekció ihletője ismét a természet, az én mennyországom: az  PILISI VADVIRÁGOS ERDŐ.

A medálok további érdekessége, hogy mindegyik darabot egy-egy vadvirág ihletett. A színekben igyekeztem visszaadni a természet csodás árnyalatait, amelyek a tavasz megújító friss energiáit idézik meg. A zöld a remény, az egészség, a megújulás, növekedés színe. A hűvösebb színekkel megidéztem még a tavaszi erdei reggelek harmatillatú levegőjét ill. a tavaszi zápor frissességét. A rózsaszín szimbolizálja számomra azt az örömöt, amikor meglátok egy-egy színes vadvirágot az út szélén, az erdőben, a mezőn. Esténként naplementekor is gyönyörű rózsaszínes árnyalatokat látok az égbolton.

 

 

A medálokat valódi Swarovski kristályokkal díszítettem, amelyek gyönyörűen ragyognak, szórják a fényt, mint amikor a fák levelei közé besüt a nap az erdőben. Főként a gyönyörű zöld, kék, lila és áttetsző kristályok bennem azt az érzést hívják elő, amikor az erdő felébred téli álmából és újra élettel telik meg tavasszal. :)

Ezek az ékszerek egytől-egyig egyediek, CSAK EGY DARAB VAN MINDEGYIKBŐL. Ha beleszeretsz valamelyikbe, keress meg mielőbb, nehogy lecsapják a kezedből, azaz a nyakadból. :)

Ajándékba is ajánlom Szeretteidnek, egyedi medált, különleges alkalmakra. Abban biztos vagyok, hogy ugyanilyen ékszer nem fog szembejönni az utcán :) Születésnap, névnap, nyugdíjba vonulás, házassági évforduló és pedagógusnap, ballagás. A medálokat díszcsomagolásba, elegáns fehér organza tasakba küldöm. A postaköltség ajánlott küldeményként kb. 500-700 ft (a boríték súlyától függően). Ebben az esetben a fizetés előre utalással történik. A medálok átvehetők személyesen Pilisszántón, alkalmanként Budapesten. (előzetes egyeztetéssel.)

A medálokat sodrony láncra akasztva küldöm. A tasakban egy ajándékot is találsz, egy a medál színvilágához illő színű valódi Swarovski fülbevalót.

1. Kosbor ékszerszett – Medál mérete: 3,5cm, fülbevaló mérete: 2cm – Ára: 7500ft

2. Tavaszi falevelek medál – Mérete: 2,5 cm – Ára: 6000ft

3. Erdei “örömvirágok” medál – Mérete: 3,8cm – Ára: 7000ft

4. Erdőbe beragyogó fény medál – Mérete: 5,8cm, Ára: 7000ft

5. Csillagvirág medál – Mérete: 6,2cm , Ára: 7000ft

6. Ibolyaillat medál – Mérete: 4,4cm , Ára: 7000ft

7. Hűsítő zápor medál – Mérete:2.3cm , Ára: 6000ft

8. Tavaszi lednek ékszer szett – Medál mérete: 4.8cm, fülbevaló mérete:2cm  ,  Ára: 7500ft

Ha megtetszett valamelyik medál vagy ékszerszett, akkor a sorszámra hivatkozva tudod megrendelni az igazán különleges, egyedi alkotásaimat.

Érdeklődésedet, rendelésedet várom szeretettel :)

Gabi

Ui.: Ajánlom alkotásaimat a közelgő anyák napjára, ballagásra, pedagógusnapra is. Nálam időben beszerezheted az igazán különleges ajándékokat :)

Kapcsolatfelvétel

Ennek az űrlapnak a segítségével azonnali e-mail üzenetet küldhet nekem.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.