Párkapcsolati motívum karneollal és aventurinnal

A magyar népművészetben a tulipán és a fordított szív a férfi és  a nő egyesülésének a szimbóluma. A Magyar Térrendezés szerint ennek a motívumnak a legjobb helye az otthonunkban a hálószoba. 

Ezt a plakettet gyöngyházfehér, és gyöngyházas narancs és zöld  színárnyalattokkal festettem meg. A narancs a szakrális csakra, a zöld a szívcsakra színe. Ezek az árnyalatok tükröződnek az ásványokon is. Az esztétikai szépségén túl az ásványok a testre és a lélekre is kiegyensúlyozó hatással bírnak. A karneol a szakrális csakrához kapcsolható, segíti a kreatív és a szexuális erők kibontakozását, míg az aventurin a szívcsakrához kapcsolható. segíti a mély és a tiszta szeretet áramlását. Igazán különleges ajándék lehet születésnapra, házassági évfordulóra, nászajándékba, vagy csak úgy szeretetből. :)  

A 20 cm átmérőjű plakett ára: 25 000ft. Az Általános Szerződési Feltételeket itt olvashatod. Előzetes egyeztetéssel átvehető a mandala Pilisszántón, alkalmanként Budapesten.

Termékkód: 286

Vissza a "Eladó alkotásaim Áramló ásványok kollekció 2023"-hoz »

Információ kérése

Amennyiben kérdése lenne bármely termékkel kapcsolatban, kérem töltse ki ezt az űrlapot, és küldje el nekem! Igyekszem a lehető leghamarabb megválaszolni a kérdéseit.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.