Női teremtő erők mandala türkinittel, karneollal

A mandala a Dunaszekcsői honfoglalás kori hajfonatkorong mintája alapján készült. A női teremtő erők szimbóluma (születés mandala), a nők befogadó és megtartó erejét serkenti. Ez a mandala abban, hogy új dolgokat indítsunk az életben és a kreatív, alkotóerőket is erősíti. A mandalát egyedi tervezés alapján különlegesen ragyogó kék türkinit, ill. narancsos karneol ásványokkal díszítettem és gyöngyház-csillogású fehér, kék és narancs színekkel festettem meg. A türkinit és a karneol ásványok a szakrális csakrához kapcsolhatók, ami az alkotóerők központja. Az igazán elegáns mandala akár modern lakások dísze is lehet. 

A MAGYAR TÉRRENDEZÉS szerint a legjobb helye a lakásban: konyha, étkező, alkotószoba, továbbá tehetjük a lakás keleti részére, a helyiségek keleti falára is.

Ez a mandala 20 cm-es átmérővel készült. Az ára: 25 000 forint.  Az Általános Szerződési Feltételeket itt olvashatod. Előzetes egyeztetéssel átvehető az óra Pilisszántón, alkalmanként Budapesten.

 

Termékkód: 287

Vissza a "Eladó alkotásaim Áramló ásványok kollekció 2023"-hoz »

Információ kérése

Amennyiben kérdése lenne bármely termékkel kapcsolatban, kérem töltse ki ezt az űrlapot, és küldje el nekem! Igyekszem a lehető leghamarabb megválaszolni a kérdéseit.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.