Az örök élet lótusza

 

Ez a motívum a szakrális geometria gyöngyszeme, ami tizenkét egymásba fonódó gömbből áll. A mandalákban a tizenkettes szám a kozmikus rendet idézi meg. A motívum közepén összefonódó gömbök egy gyönyörű virágot adnak ki, aminek a közepe a Fény születésének a helye. Ezt a pontot egy ragyogó hegyikristállyal emeltem ki. Ez a mandala különleges technikával készült, ezért egyedi és megismételhetetlen. Az egybeolvadó színek megmozgatják az érzelmeinket, áramlásba hozzák a lelkünket. A mandala friss, élettel teli színei a tavaszt idézik meg, a természet megújító erejét.

      

A 40 cm plakett ára: 70 000ft. Fa díszdoboz is rendelhető hozzá, aminek az ára: 4000ft. Ugyanezt a mintát 50 cm méretben is meg tudom festeni, akár óraként is. Az 50 cm-es plakett ára 90 000ft, az óra ára 95000 ft. 

Termékkód: 285
Termékjellemzők:

Vissza a "Eladó alkotásaim - Áramlás kollekció 2022, Üvegre álmodott hagyomány, spritualitás, ragyogás, Magyar Térrendezés kollekció"-hoz »

Információ kérése

Amennyiben kérdése lenne bármely termékkel kapcsolatban, kérem töltse ki ezt az űrlapot, és küldje el nekem! Igyekszem a lehető leghamarabb megválaszolni a kérdéseit.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.