Végtelen szeretet óra Swarovski díszítéssel

Az órát ragyogó gyöngyházas narancs és gyöngyházfehér színekkel festettem meg, amelyek a szeretet melegségét és felemelő erejét idézik meg. Az órán a végtelen szeretet szimbólumát láthatjuk harmonikus elrendezésben, ami az egyensúlyra, beteljesedésre és a teljességre utal a szerelemben. Ezt kívánom mindenkinek, aki ezt az órát felteszi az otthonába.

A kisméretű óra (15 cm átmérőjű) különleges lakásékszer, mivel valódi Swarovski kristályokkal díszítettem gazdagon. Az óra egyediségét adja, hogy különleges narancsos-pirosas színátmenetes kristályokkal jelöltem az időt.

Az ára: 20 000 forint fa díszdobozzal együtt. A doboz nemcsak a biztonságos szállítást, hanem az elegáns ajándékátadást is lehetővé teszi. Mivel fehér papírbársonnyal van bélelve, így kiemeli a festett üveg színeit. A fadoboz belsejébe néhány szavas felirat is kerülhet pl.: Sok szeretettel, Ajándékozók neve stb. Az óra jó minőségű (csendesen járó) német óraszerkezettel jár, amire 3 év garancia van. A szállítás és fizetés postai utánvéttel történik, az ideje 1 nap. (Karácsony előtt ez az idő hosszabb lehet!)  Az Általános Szerződési Feltételeket itt olvashatja. Előzetes egyeztetéssel átvehető az óra Pilisszántón, alkalmanként Budapesten

Termékkód: 268

Vissza a "Karácsonyi kollekció - Kisméretű lakásékszer órák"-hoz »

Vissza a "Órák"-hoz »

Információ kérése

Amennyiben kérdése lenne bármely termékkel kapcsolatban, kérem töltse ki ezt az űrlapot, és küldje el nekem! Igyekszem a lehető leghamarabb megválaszolni a kérdéseit.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.