Azonnal elvihető órák, mandalák

 A készleten lévő órákat, mandalákat itt lehet megnézni. Az órák, mandalák átvehetők személyesen is Pilisszántón vagy előre egyeztetett időpontban Budapesten. Postai úton is fel tudom adni, akár külföldre is. 

 Ajándékutalvány 

Ajánlom karácsonyra, születésnapra, névnapra stb. . A legjobb választás, ha szeretnél örömet szerezni egy különleges üvegórával, mandalával, de nem tudod, hogy pontosan melyiket szeretnéd vagy már közel az alkalom, amire szeretnéd.  Az utalvány értéke tetszőleges, attól függően, hogy mekkora órát vagy mandalát szeretnél. Kérésedre utánvéttel postázom és másnap már a kezedben foghatod. Az utalvány a hátoldalán ellátott pecséttel együtt érvényes.

20151102_103152 20151102_102409

Utalványt vásárolhatsz szeretteidnek nemcsak az üvegalkotásaimra, hanem az éppen aktuális tanfolyamaimra, alkotótáboraimra. ( Magyar Térrendezés, Üvegfestés, Lélektükör alkotókör, Lélektükör alkotótábor). Bővebb információt a tanfolyamokról itt olvashatsz: 

Magyar Térrendezés

Üvegmandalafestő alkotókörök

Művészetterápiás alkotókör

További info:gabi@gabiglassart.com, Mobil: 06 309 167 618

Ajándékutalvány

Díszcsomagolás


img_4822           

Az órákat, üvegfestett alkotásokat fadobozban kínálom. Ezzel nemcsak a biztonságos szállítást, hanem az elegáns csomagolást is megoldjuk. A dobozokban fehér papírbársony bélés van. Ez a háttér kiemeli a festett üvegek ragyogó színeit.

matyo-vegtelen-szeretet-uvegplakett-25-cm

15-cm-es-20-cm-atmeroju-uvegorak-fa-oradobozban  20170502_092128

matyo-vegtelen-szerelem-uvegplakett-25-cm   matyo-hazi-aldas-ora-40-cm-oradobozban

Ajánlom üvegalkotásaimat a következő alkalmakra:

 

"A születésnapomra lepett meg a barátnőm egy kalocsai mintás üvegórával, ami azóta a lakásom gyöngyszeme. Ahányszor csak rápillantok az órára öröm tölti el a szívemet. Megfigyeltem, hogyha valaki belép hozzám rögtön odavonzza a tekintetét:) Az óra nemcsak szép, hanem elegáns és kiemelkedő minőségű. Ami nekem nagyon fontos, hogy csendesen jár:) A barátnőmtől telitalálat volt, a legszebb születésnapi ajándék, amit kaphattam. Köszönöm. "

Utasi Ilona