Rózsaablak mintás óra

Ez az óra a Lausanne-i katerális rózsaablaka alapján készült. Igazi ékszer a falra akasztva, mivel gyönyörű ezüstös csillogású lila és smaragd színekkel festettem, amit a gyöngyházfehér keret kiemel.

Az óra ára:17500 forint. Német óraszerkezettel jár, amire 3 év garancia van. Ugyanezt az órát meg tudom festeni Swarovski kristályokkal díszítve, így az ára 20 000ft. Fa díszdoboz is rendelhető hozzá, amelynek az ára 2400 ft. A doboz nemcsak a biztonságos szállítást, hanem az elegáns ajándékátadást is lehetővé teszi. Mivel fehér papírbársonnyal van bélelve, így kiemeli a festett üveg színeit. A fadoboz belsejébe néhány szavas felirat is kerülhet pl.: Sok szeretettel, Ajándékozók neve stb. A szállítás és fizetés postai utánvéttel történik, az ideje 1 nap. (Karácsony előtt ez az idő hosszabb lehet!)  Az Általános Szerződési Feltételeket itt olvashatja. Előzetes egyeztetéssel átvehető az óra Pilisszántón, alkalmanként Budapesten.Egyébként fehér karton óradobozba csomagolom, ami benne van az árban.

Termékkód: 197

Vissza a "Üvegre álmodott spritualitás - Új"-hoz »

Vissza a "Órák"-hoz »

Információ kérése

Amennyiben kérdése lenne bármely termékkel kapcsolatban, kérem töltse ki ezt az űrlapot, és küldje el nekem! Igyekszem a lehető leghamarabb megválaszolni a kérdéseit.