DECEMBER 18-IG RENDELHETŐ VÁSZONKÉPEK – KARÁCSONYIG CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL!

Örömömre megvalósult egy régi álmom :) Szerettem volna a magyar motívumokat nemcsak üvegre festve, hanem más formában is elérhetővé tenni. Így eredeti üvegalkotásaimról készültek vászonnyomatok, amelyekkel erősítheted otthonod energiáját, vagy éppen meglepheted vele Szeretteidet. :)  A legjobb időszakban sikerült létrehozni az új kollekciót, mivel ilyenkor karácsony előtt sokan keresnek ajándékot. Hatodik éve festek már a karácsonyi szezonban, így van már tapasztalatom abban, hogy melyek a kedvenc mintáitok. :) A Magyar Térrendezés nagyon hatékony szimbólumait választottam ki, amelyekhez a szimbólumok leírásán túl javaslatokat is adok arra vonatkozóan, hogy melyik életterületre érdemes tenni az otthonunkban.

A karácsonyi meglepetés kollekció egyes darabjait legkésőbb 2018.  december 18-ig rendelheted meg nálam. Amennyiben megtetszik valamelyik, írj mielőbb!

Íme a 3 legkedvetlebb minta+1 a ráadás :)

1. PÁRKAPCSOLATI MANDALA NYOMTATOTT VÁSZONKÉP

A szimbólum jelentése: A magyar népművészetben a tulipán és a fordított szív a férfi és a nő egyesülésének a szimbóluma. A tulipán jelképezi a nők befogadó energiáit, a termékenységet, a megfordított szív a férfi jelképe.  Őseink véderőt tulajdonítottak mindennek, ami a teremtéssel kapcsolatos.

A MAGYAR TÉRRENDEZÉS elvei szerint a legjobb helye a lakásban: hálószoba vagy a lakás középső része

A 30*30-as méretű képek ára: 7500ft + szállítási költség. Rendelhető nagyobb, 50×50cm méretben is. Az ára: 12500ft+szállítási költség.  A szállítás és a fizetés postai utánvéttel történik. A szállítás díja: 2080 – 2500 forint között van, a csomag súlyától függően.

2. NAP – FÉRFI TEREMTŐ ERŐK MANDALA NYOMTATOTT VÁSZONKÉP

A mandala közepén egy napforma sugaras csillagot láthatunk, ami a kiáradó, aktív férfias energiákat idézi meg.  A nap a magyar díszítőművészetben a minden teremtője, életet adó sugarai a fényt (tisztánlátás, bölcsesség is), a teremtést jelképezik.  A csillagot szívek veszik körül, ami a feltétel nélküli szeretetet, a megértést, és az öröm energiáját jelképezik és erősítik. Ez a motívum nagyon szép ajándék lehet férfiaknak is. 

A MAGYAR TÉRRENDEZÉS elvei szerint a legjobb helye a lakásban: nappali, dolgozószoba

A 30*30-as méretű képek ára: 7500ft + szállítási költség. Rendelhető nagyobb, 50×50cm méretben is. Az ára: 12500ft+szállítási költség.  A szállítás és a fizetés postai utánvéttel történik. A szállítás díja: 2080 – 2500 forint között van, a csomag súlyától függően.

 

 

3. NŐI TEREMTŐ ERŐK, SZÜLETÉS MANDALA NYOMTATOTT VÁSZONKÉP 

A női teremtő erők mandala egy honfoglalás kori női hajfonatkorong mintája alapján készült, ami egy születés mandala. A mandala a női egységet is szimbolizálja. A négy emberalak egy körben az összetartozást is jelképezi, amiről a családra is asszociálhatunk. A szív motívum is megtalálható a mandalán, ami a szeretet szimbóluma. A mandala középpontjában egy négyszirmú virágot látunk a női alakok szoknyájának a közepén, a születést szimbolizálva. A négy nőalak körben helyezkednek el. A kör a teljesség, az osztatlan egész szimbóluma. A szimmetrikus elrendezés harmóniát, egyensúlyt sugároz. A minta a nyitott (sugárzás

és az égtájak megidézője) és a zárt (az óvás, az erők megtartása és egyesítése) elrendeződés megjelenítője. A női alakok karjai egyszerre képviselik a befogadó, a megtartó ill. elengedő női minőségeke

t. A női teremtő erők mandala a születés energiáját serkenti. Az alkotókészséget, a kreatív energiákat is erősíti. Ajánlom ezt a mintát, ha új dolgokba szeretnénk kezdeni, továbbá ha alkotóerőnket, női teremtő erőnket szeretnénk aktivizálni.

A MAGYAR TÉRRENDEZÉS elvei szerint a legjobb helye a lakásban: konyha, étkező, hálószoba, alkotószoba ill. az otthonunk  keleti része. Olyan helyre tegyük, ahol táplálunk, teremtünk, alkotunk ill. erősíteni szeretnénk a női energiákat.

A 30*30-as méretű kép ára: 7500ft + szállítási költség. Rendelhető nagyobb, 50×50cm méretben is. Az ára: 12500ft+szállítási költség.  A szállítás és a fizetés postai utánvéttel történik. A szállítás díja: 2080 – 2500 forint között van, a csomag súlyától függően.

 

RÁADÁS :)

4. CSILLAGOK BIRODALMA – CSILLAGTÉRKÉP NYOMTATOTT VÁSZONKÉP

                               

 Ez a különleges csillagvilág térkép az égbolt azon csillagképeit jeleníti meg, melyeket Napunk a földről nézve látszólagos, és éves útja során fényével beragyog. A Napút csillagképei magasztos üzeneteket hordoznak számunkra. A középen lévő spirál galaxis, melynek ölelő karjában a mi Naprendszerünk is található, a csillagok születésének a helye. A Naputat ara

ny színnel jelenítettem meg. Ajánlom ezt a plakettet mindenkinek, aki szeretné a csillagos égbolt teljességét, tudását megidézni.

 

A lakásban érdemes olyan helyre feltenni, ahol nagy a belmagasság, vagy van lehetőségünk a falsík felső harmadára tenni a képet.

Az 50*50 méretű kép ára: 12500ft+ szállítási költség. A szállítás és a fizetés postai utánvéttel történik. A szállítás díja: 2080 – 2500 forint között van, a csomag súlyától függően.

Ezeket a vászonképeket most karácsony előtt kizárólag december 5-ig rendelheted meg nálam, így még biztosan odaérkezik hozzád az ünnep előtt. 

Ajándékozzunk együtt, okozzunk örömet együtt!

Érdeklődésedet, rendelésedet várom szeretettel :)

Gabi

gabi@gabiglassart.com

Mobil: 06 309 16 76 18